La segona edició del Decabike tornarà a recórrer Quart de Poblet

Categoria: Ciclisme
Es va publicar el dilluns, 07 maig 2012

decabikeLa festa de la bicicleta tornarà a visitar este diumenge el municipi de Quart de Poblet. El Decabike, promogut per Decathlon Aldaia i amb el respatler de l'Ajuntament de Quart de Poblet, recorrerà este diumenge els carrers més importants de la nostra localitat per a transmetre els valors del ciclisme a tota la població.

Esta segona edició del Decabike eixirà des del Decathlon Aldaia i recorrerà el Carrer De la Música, Carrer Trafalgar, Avinguda Sant Onofre, entre altres, de Quart de Poblet.

Com ja va succeir fa un any, s'habilitaran un espai en el Parc Fluviarl del Riu Túria de Quart perquè els participants puguen disfrutar de tallers de ciclisme, un circuit d'educació viària júnior, taules de ping pong, bàdminton, petanca, tir amb arc, futbol, voleibol, cometes o frisbee.

Fomentar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport i la promoció d'un model de vida saludable són els grans objectius d'esta nova activitat que es desenrotllarà en més de 70 ciutats de tot el territori nacional.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.