El Club Bàsquet Quart celebra el seu 30 aniversari

Categoria: Bàsquet
Es va publicar el dimarts, 17 desembre 2019

30-aniversario-cb-quart

El Club Bàsquet Quart ha celebrat el 30 aniversari de la seua fundació amb una gran presentació de tots els equips que formen el club i amb un homenatge als que el van fundar fa ja diverses dècades.

Fran Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, es va donar cita en la presentació que va comptar amb la presència de més d'un centenar de jugadors de bàsquet del municipi.

El regidor va felicitar el Club Bàsquet Quart pels seus 30 anys de bàsquet: “Ha sigut un honor compartir aquesta commemoració amb el present del bàsquet al nostre poble però també amb aquells que van fer possible la seua fundació”.

“És molt important comptar amb el Club Bàsquet Quart, una entitat que sempre està predisposada a ajudar i interactuar amb els altres ens esportius i el propi Ajuntament”, va finalitzar.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.