Vols participar en el Campus del Club Bàsquet Quart?

Categoria: Bàsquet
Es va publicar el dimarts, 22 maig 2012

basket-ninos

El Club Bàsquet Quart organitza este estiu un campus perquè els jóvens jugadors puguen disfrutar de la pràctica del seu esport favorit durant la temporada estival. Les sessions es realitzaran del 25 de juny al 13 de juliol.

Este campus permetrà als jóvens d'entre 6 i 16 anys perfeccionar la tècnica individual, millorar el passe, tindre major encert en els tiros... Qualsevol apassionat del bàsquet té una gran oportunitat d'aprofitar les vacacions per a convertir-se en millor jugador.

El preu del campus, que se celebrarà en l'IES Riu Túria, per setmana és de 35 euros. Els xiquets que vullguen participar podran inscriure's en qualsevol de les tres setmanes durant les quals es desenrotllarà el campus.

Si vols més informació pots contactar amb el coordinador Pepe Medina en el telèfon 667051922 o en el mail clubdebasketquart\@gmail.com

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.