José Antonio Calderón, el més ràpid en el 10K Divina Pastora València

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dilluns, 14 gener 2013

volta-peu-nocturna

José Antonio Calderón va ser el més ràpid de l'Atletisme Quart en el 10K Divina Pastora València, que es va disputar ahir en la capital del Túria. Un total de nou corredors del nostre municipi es van desplaçar fins a València per a participar en la quinta edició d'esta competició, que va reunir a més de 8.000 esportistes.

Calderón va completar el recorregut en 40 minuts i 4 segons marcant el millor temps de tots els atletes del club de Quart de Poblet que van participar. Nicolás Querilli i Eduardo Camacho també van acabar la competició en 40 minuts.

Manuel Colomer, Pablo José Fuentes, Antonio Martínez, José Núñez, Juan Antonio Martínez i Fernando Carcelén, tots ells de l'Atletisme Quart, van realitzar també una extraordinària carrera.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.