El Club Atletisme Quart, present en el Mig Marató de València

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dilluns, 29 octubre 2012

medio-maraton-valencia

El Club Atletisme Quart va estar present fa una setmana en el Mig Marató de València, que va comptar amb la presència dels millors esportistes nacionals i internacionals. El club del nostre municipi va comptar amb la presència d'onze atletes que van acabar amb marques molt gratificants.

Juan González va ser el millor dels nostres representants. De fet, el veterà A va concloure els més de 20 quilòmetres de què es compon la prova en 1:17:59. Així, González va finalitzar en la posició 129.

Molt prop va entrar un altre dels atletes del CA Quart. Va ser Antonio Peleguer, que va finalitzar en la posició 169, després de parar el crono en 1:19:32.

Miguel Serrano, Juan Antonio Martínez, Carlos Savoini, Amparo Bondia, Antonio Martínez, José Manuel Davia, Pablo José Fuentes, Fernando Carcelén i Luisa María Ferrer també van concloure l'exigent Mig Marató de València.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.