Antonio Peleguer i José Javier Carrascosa brillen en la Carrera de la Salut

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 09 octubre 2012

Jose-Javier-Carrascosa

El Club Atletisme Quart va rendir a un excel•lent nivell en la Carrera de la Salut disputada el passat cap de setmana. Un total de 17 representants del nostre municipi van disputar esta cita del Circuit Ruralcaja i van col•locar al CA Quart en el top ten de la classificació general.

Antonio Peleguer i José Javier Carrascosa van entrar amb grans marques en la línia de meta que els van permetre acabar en els llocs 43 i 53, respectivament. De fet, el veterà Peleguer va emprar 20 minuts i 32 segons; mentres que el juvenil Carrascosa va completar el recorregut en 20 minuts i 45 segons.

Paco Aguado, Cristhian Garví, José Francisco Gabaldón, Francisco Camilo Peña, José Antonio Calderón i Eduardo Camacho van baixar de 25 minuts en la Carrera de la Salut.

José Vicente Lloret, Jesús Navarro, María Teresa Peña, Francisco Peña, Fermín Gómez, Cecilia Martín, Antonio Francisco Urbano, Silvio Carcelén i Fernando Carcelén.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.