Amparo Bondía, presidenta del CA Quart: “Esperem que la gent es divertisca, se'l passe bé i disfruta de la Volta a Peu”

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 28 agost 2012

amparo-bondia-amparo-de-la-asuncion-y-carlos-savoini

- Qué esperes de la Volta a Peu del dissabte?

- El principal és que la gent es divertisca, se'l passe bé i gaudi d'una nova edició de la Volta a Peu de Quart.

- Ve gent amb molta experiència en les carreres populars, ¿verdad?

- Sí, clar. En el Gran Fons de Set Aigües em vaig trobar amb Luis Félix, que últimament sempre gana en Quart, i em va confirmar que un any més acudiria a la nostra prova. Així que el primer nivell està garantit.

- Què és el més complicat de l'organització de la Volta a Peu?

- Abans no venia tanta gent però ara ve moltíssima. Al ser gratuïta aconseguim que vinguen molts atletes i més amb els temps que corren. No és fàcil cada setmana gastar-se cinc euros per a córrer, així que la gent aprofita les poques proves gratuïtes que queden. La que més por em dóna és que 1000 corredors són moltíssims -sonríe-.

- Qué espera un esportista popular quan s'apunta a una Volta a Peu?

- Normalment esperen que el recorregut siga bonic, passar pels carrers més importants de Quart... A més, els participants valoren molt que la gent isca de les seues cases a animar als corredors. Esperen, en definitiva, que la població es bolque en la competició i participe d'ella.

- Com es coordina una Volta a Peu d'estes dimensions?

- Hem pres la decisió que tots els socis del nostre club tinguen una tasca assignada durant la carrera. És molt difícil ser tanta gent però ens hem vist obligats que cada un es responsabilitze de quelcom. És complicat que tots queden contents amb les seues funcions però és la millor manera d'estar coordinats.

- Està nerviosa davant de la proximitat del dissabte?

- Porte nerviosa ja temps perquè sempre estàs pensant que tots estiguen avisats i que no falle res. La veritat és que et vas posant cada vegada més nerviosa però amb la confiança que tot eixirà  Hui ja tenim l'última reunió abans de la prova del dissabte i ho deixarem tot ja tancat.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.