El CA Quart acaba sext en el Gran Fons de Set Aigües

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 21 agost 2012

siete-aguas

El Club Atletisme Quart va tindre una gran presència en el ja tradicional Gran Fons de Set Aigües, una de les competicions amb més història de l'atletisme popular de la Comunitat Valenciana. La gran actuació dels atletes de Quart va fer que el club finalitzara en una meritòria sexta plaça final.

Un total de 20 atletes de Quart de Poblet van acudir dissabte passat a completar els un poc més de 15 quilòmetres que componen la prova. El recorregut, com en edicions anteriors, va ser molt exigent i va obligar els esportistes a mostrar la seua millor cara.

Antonio Peleguer va ser el millor corredor de la delegació del CA Quart. De fet, el veterà B va completar la prova en menys d'una hora para per a parar el crono en 59:45, un temps excepcional. Alberto Lozano es va proclamar guanyador després de creuar la meta amb un temps de 48:19.

Pepe Carrascosa, Isidro Monteagudo, Manuel Lorite, Juan Carlos Fortea, José García, Mariano Martín, Pablo Valentín, Daniel Hidalgo, Carlos Savoini, Amparo Bondía, Juan José Parra, Gabriel Giménez, Antonio Martínez, Salvador Nicolau, Francisco Burdeos, Amparo De la Asunción, Luisa María Ferrer, Onofre Gabaldó i Antonio Fernández van ser els altres representants del club de Quart de Poblet.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.