Antonio Peleguer, a un pas del podi en la Volta a Peu a Godelleta

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 14 agost 2012

Els atletes de Quart seguixen actius. Poc importa que siga estiu. Els nostres amics del CA Quart continuen participant en les competicions que es disputen en la nostra àrea geogràfica amb grans resultats.

La Volta a Peu a Godelleta va comptar amb la participació d'una desena d'esportistes del CA Quart, que van demostrar estar a un gran nivell competitiu. De fet, Antonio Peleguer es va quedar a només un pas del podi en categoria absoluta a pesar de ser veterà A.

Peleguer va cobrir el recorregut de la prova en 37 minuts i 17 segons, un registre extraordinari que li va portar fins a la quarta posició en la classificació general.

Pep García i Pablo Valentín, ambdós veterans B, també van demostrar el seu gran moment ja que van entrar en les posicions 177 i 178, respectivament.

Amparo De la Asunsión, Mª Carmen De la Asunción, Antonio Fernández, Jacinto García, Gabriel Giménez, Joan Sarrión i Sandra Zapata van completar la participació del CA Quart a Godelleta.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.