L'Escola d'Iniciació d'Atletisme de Quart de Poblet vibra en el Comarcal d'Albal

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dilluns, 24 febrer 2020

comarcal-albal-2020

L'Escola d'Iniciació d'Atletisme de Quart de Poblet va participar el passat 15 de febrer en la Trobada Comarcal, que va tindre lloc en la població d'Albal i que va reunir desenes d'atletes en cerns.

María López, en categoria aleví, va baixar dels dos minuts en la prova dels 500 metres. Mentrestant, Aitana López es va quedar molt prop d'aquesta barrera, encara que la va superar per escassos dos segons. També van participar Aitana Ortiz i Lucía Leandro.

En benjamí, Gerard González va ser quart en la prova de fons després de parar el crono en 1 minuts i 23 segons. En llançament de pilota, Dídac Martos, Lucas De Leandro i Toni Segarra van passar dels 10 metres. Kaira Arce, una vegada més, va tornar a demostrar la seua velocitat en aquesta categoria.

Finalment, els prebenjamins Yon Martínez i Marc Jiménez també van defensar els colors de l'Escola d'Iniciació d'Atletisme de Quart de Poblet.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.