El 13 d'agost s'obrin les inscripcions per a la Volta a Peu a Quart de Poblet

Categoria: Atletisme
Es va publicar el diumenge, 29 juliol 2012

junior-milla-Mislata

S'acosta el dia en què els atletes de Quart de Poblet isquen al carrer per a demostrar la seua capacitat atlètica. La Volta a Peu a Quart de Poblet s'acosta. El pròxim 1 de setembre és el dia triat per a la seua celebració.

En escassos dies s'obriran les inscripcions per a participar en esta gran carrera, organitzada pel Club Atletisme de Quart de Poblet. El 13 d'agost tot aquell atleta que ho desitge podrà inscriure's oficialment en la Volta a Peu de Quart de Poblet, que es disputarà durant les Festes Patronals de la localitat.

Els atletes ja es preparen i prompte podran demostrar la seua vàlua en els carrers de Quart de Poblet. Els interessats podran formalitzar les seues inscripcions en la web de Nou Píndaro. Recordeu que és gratuïta.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.