Alberto Huerta, Cristhian Garví i Quico Peña disputen el provincial

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 10 juliol 2012

atletismo-quart

Alberto Huerta, Cristhian Garví i Quico Peña van ser els representants del Club Atletisme Quart que van participar dissabte passat en el Provincial, celebrat en les pistes del Tram III de l'antic llit del riu Túria.

Alberto Huerta va ser el primer a botar a la pista. L'esportista de Quart va competir en els 200 ml davant d'alguns dels millors atletes de la seua categoria. Horta va fer un temps de 25:11 i va aconseguir baixar la seua millor marca.

D'altra banda, Cristhian Garví i Quico Peña van tractar d'estar amb els millors en els 5.000 ml encara que van patir diferent sort. Peña va haver d'abandonar en el quilòmetre 3 mentres que Garví va fer un temps de 17:55 per a concloure en novena posició. Garví va baixar dels 18 minuts, objectiu marcat a priori, en una carrera en què van participar una trentena d'atletes.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.