Miguel Ángel Sancho no competix a Mataró i es queda sense somni olímpic

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 10 juliol 2012

Miguel Ángel Sancho no va aconseguir fer realitat el seu somni. Els Jocs Olímpics no tindran representació d'un esportista de Quart de Poblet. Almenys els de Londres. No obstant això, el jove saltador d'altura està capacitat per a aconseguir la mínima per a estar amb els millors en el pròxim cicle olímpic.

Sancho no va participar en el Meeting de Mataró celebrat este cap de setmana. D'esta manera, el jove atleta del nostre municipi no va poder aconseguir la marca mínima per a participar en els Jocs Olímpics de Londres que comencen a finals de mes.

Ahir, la Federació Espanyola d'Atletisme va fer pública la selecció que participarà en la capital britànica i Miguel Ángel Sancho no va figurar en ella. No obstant això, el futur està en les seues mans.

Miguel Ángel Sancho té les característiques i aptituds necessàries per a estar en els Jocs Olímpics. L'estiu de 2016 es convertix ara en l'objectiu a llarg termini.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.