La Volta a Peu de Quart de Poblet arriba el pròxim 14 de setembre

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 27 agost 2019

volta-peu-2019-cartel

La Volta a Peu de Quart de Poblet ja té data en el calendari. Fidel a la seua cita, després de les festes patronals de la nostra localitat, arriba una de les grans cites esportives populars de Quart.

El pròxim 14 de setembre serà el dia en què els atletes prendran els carrers de Quart de Poblet per a cobrir els poc més de huit quilòmetres del recorregut de la prova atlètica, organitzada pel Club d'Atletisme de Quart de Poblet amb la col·laboració de l'Ajuntament i Quart per l’Esport.

En aquesta ocasió, segons informa el club local, s'han reduït el nombre de participants per a mantindre la gratuïtat de la prova, una de les clàssiques estiuenques de la província de València.

A partir de les 18.30 hores es donarà l'eixida de la prova absoluta, encara que abans, des de les 18 hores, es disputaran les categories inferiors.

Per a inscriure's en la prova cal accedir a l’enllaç http://www.cronorunner.com/informacionevento.php?edic=1336

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.