El CA Quart s’apunta al provincial d’atletisme

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dilluns, 02 juliol 2012

El Club Atletisme Quart tornarà el pròxim cap de setmana en el Provincial d'atletisme, que es disputa en l'Estadi del Túria en el Tram III de l'Antic Llit del Riu. Cristhian Garvi, Paco Aguado, Quico Peña i Alberto Huerta seran els representants de Quart de Poblet que estaran en la cita esportiva.

Després de diversos anys d'absència, el CA Quart comptarà amb un equip que demostre les seues qualitats en el 4x400. Cristhian Garvi, Paco Aguado, Quico Peña i Alberto Huerta tractaran d'estar amb els millors en el Provincial. La carrera començarà a les 20.50 hores del dissabte.

D'altra banda, Cristhian Garvi i Quico Peña també competiran per primera vegada en la seua carrera esportiva en la prova de 5000 m.l a partir de les 19.35 hores. Alberto Huerta, mentrestant, estarà en els 200 m.l.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.