Nou esportistes de l'Atletisme Quart mostren el seu potencial en la Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dilluns, 24 setembre 2018

san marcelino 2018

Nou esportistes del Club Atletisme Quart de Poblet es van donar cita el passat cap de setmana en la quinta edició de la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre.

Paco Aguado, una vegada més, va tornar a demostrar la seua capacitat esportiva i atlètica, ja que va ser el millor del club de Quart de Poblet. No en va, va acabar en la posició 65 de la general amb un gran ritme de carrera. De fet, va entrar en meta després de 22 minuts i 24 segons.

Dos minuts més tard, va arribar Javier Tordera, que també va córrer a un ritme menor dels quatre minuts per quilòmetre.

Nicolás Garrido, Andrés Garrido, Eduardo Camacho, Pablo José Fuentes, José Ramón Ros, Fernando Lahuerta i Diego Martínez van completar la participació d'atletes de Quart de Poblet.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.