Més de 20 atletes del CA Quart s'exhibixen en la Carrera Popular Tendetes contra la Droga

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dijous, 21 juny 2012

tendetes-contra-la-droga

El CA Quart va disfrutar el passat cap de setmana de la Carrera Popular Tendetes contra la Droga, competició puntuable per al Circuit de Carreres Populars de la ciutat de València. De fet, més d'una vintena d'esportistes del nostre municipi van participar.

El veterà Antonio Peleguer va ser el millor dels competidors del CA Quart. De fet, Peleguer va completar el recorregut final en 20 minuts i 47 segons, una gran marca que li va permetre aconseguir la posició 40 en la general absoluta.

José Javier Carrascosa, Juan González, Cristhian Garvi, José Antonio Calderón, José Francisco Gabaldón, Paco Aguado, Eduardo Camacho i Francisco Camilo Peña van baixar de quatre minuts el quilòmetre.

Fermín Gómez, Carlos Savoini, Antonio Martínez, José Vicente Lloret, José Julián García, Francisco Mínguez, Jesús Navarro, María Teresa Peña, Diego Alhama, Francisco Peña, María del Mar Arroyo, Cecilia Martín i Antonio Francisco Urbano también van competir en la sexta prova del Circuit de Carreres Populars de València, que es despedix fins després d'estiu.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.