Una quinzena d'esportistes del CA Quart participen en la Volta a Peu a Catadau

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dimarts, 19 juny 2012

La Volta a Peu a Catadau va comptar amb la participació d'un nombrós grup d'esportistes del Club Atletisme Quart. De fet, una quinzena de membre del club es van donar cita en la competició d'11 quilòmetres.

Amparo Bondia, en veterana B, va ser la que millor resultat va aconseguir en la seua categoria. L'atleta de Quart de Poblet va aconseguir una meritòria quarta plaça en la classificació final. Un sol lloc li va separar de pujar-se al podi de la Volta a Peu a Catadau.

Manuel Colomer, Diego Alhama, Francisco Mínguez i Mª Carmen De la Asunción, tots ells en veterà A; Raúl López, Juan José Parra, Carlos Savoini, Paco Burdeos, Gabriel Giménez, Salvador Nicolau, Ildefonso Pérez, Jesús Morcillo i Amparo de la Asunción, en veterà B; i el júnior Pablo López també van córrer a Catadau.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.