Més de 250 esportistes disfruten de la Milla Urbana de Quart

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dilluns, 18 juny 2012

Un total de 260 atletes van participar divendres passat en la vintena edició de la Milla Urbana de Quart de Poblet. Els esportistes locals van tindre un paper protagonista i van acabar en llocs de mèrit en gran part de les categories.

En juvenil, Pepe Carrascosa i Cristhian Garvi van triomfar a casa. Pepe Carrascosa es va pujar al màxim alt del podi de la Milla Urbana flanquejat pel seu amic Cristhian Garvi, que va ser segon.

Mentrestant, el jovencísimo Manolo Olmeda es va proclamar campió en la categoria benjamí.

En veterans, Antonio Peleguer va realitzar una gran competició que es va veure recompensada amb el subcampionat. Juan Jonzález i Miguel Ángel Bascuñana van acabar en quarta i reemplaçament plaça, respectivament.

Finalment, en senior, Sergiy Nizhelovskiy, també del CA Quart, es va quedar a un pas del podi ja que va ser quart per darrere d'Alberto Soldat, del Redolat Team. Saikou Barrow, del CA Fent Camí, es va portar el triomf final.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.