El Club Atletisme Quart, en el 15k de Massamagrell

Categoria: Atletisme
Es va publicar el dilluns, 14 maig 2012

toni peleguer

Un ampli grup d'esportistes del Club Atletisme Quart va participar dissabte passat, 12 de maig, en el 15K de Massamagrell. Es tracta d'uns de les competicions més multitudinàries de tota Espanya. De fet, més de 3.400 participants es van donar cita en la carrera.

Hassane Ahouchar, marroquí del Càrnies Serrano, va ser el primer a creuar la meta amb un temps de 45 minuts i 41 segons, mentres que la primera atleta a arribar va ser Yamilka González, del CA Port Alacant, amb un temps de 55 minuts i 27 segons.

Toni Peleguer, en veterà B, va ser el corredor del Club Atletisme Quart que va aconseguir la millor marca amb 55 minuts i 14 segons. Després d'ell, Cristhian Garví, en júnior, va parar el crono en 59 minuts i 30 segons i, més tard, Toni Calderón, en veterà B, amb un temps d'1 hora i 6 minuts.

Carlos Savoni, Manuel Colomer, Antonio Martínez, Amparo Bondía, Francisco Mínguez, Pablo Fonts, Amparo de l'Assumpció, Mª Carmen de l'Assumpció i Sandra Zapata, tots ells del CA Quart, també van participar en la prova.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.