José María Carrascosa, del CA Quart, tercer en la Volta a Peu El Quint

Categoria: Atletisme
Es va publicar el divendres, 04 maig 2012

volta-peu-el-quint-mislata

José María Carrascosa, del Club Atletismo Quart, es va quedar molt prop del títol en la Volta a Peu El Quint que es va celebrar a Mislata. L'esportista del nostre municipi va estar durant tota la carrera en la part davantera del cap encara que finalment va haver de claudicar.

Finalment, a pesar del bon paper de José María Carrascosa que va començar dominant la prova, es va haver de conformar amb la tercera plaça final. Carlos Bláquez i Juanjo Cano, ambdós del delta València, van ocupar la primera i segona posició, respectivament.

Toni Peleguer, també del Club Atletismo Quart, va finalitzar en una meritòria quinta plaça. Cristhian Garvi també va estar amb els millors i va aconseguir ficar-se entre els deu primers classificats d'una carrera en què va haver-hi un gran nivell. Quico Peña, per la seua banda, va ser dihuité.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.